Tröttmössa

Mamman, Vardag / Permalink / 0
Idag har det varit en sån där lite tung dag. Bollen väckte mig 4 och vägrade somna om, och sen har det liksom rullat på. Han är för upptagen med att titta sig omkring, försöka krypa, rulla, sitta för att sova. Har bara sovit väldigt korta stunder idag, och träningspasset (det där mamma-bebis-passet) genomfördes icke med mindre än att jag körde konditionsdelen med honom i famnen och bäckenbottenövningarna (liggande på rygg) samtidigt som jag höll honom över mitt ansikte och gjorde grimaser.
 
Bakade drömrulltårta nu på eftermiddagen och testade att göra alla moment bredvid hans barnstol på köksbordet  istället för vid bänken med ryggen mot honom, och det var visst en rätt effektiv underhållningsform. Han tyckte det var roligt, och jag har fikamaterial i nån vecka.
 
Här är dagens tredje promenad. Han vände och vred på sig och försökte sätta sig upp tills mössan åkte ner för ögonen. Då äntligen somnade han eftersom det inte fanns några synintryck som distraherade lite. Min lilla knäppskalle. (Vet att han ser tunnklädd ut, men jag lovar, hans händer kändes inte ett dugg kalla när vi kom in.)
 
Libero vill VERKLIGEN att vi ska köpa deras grejer. Och det funkar ju. Helt okej rabatter.
 
Dagens mellanmål, lite slarvigt mosad avocado, var en hit. Han går med på att bli "matad" om han får hålla i skedbladet och styra, och jag bara håller längst ut i skaftet för att stabilisera.
 
Till top