Shopping

Prylar / Permalink / 0
Nu ska jag skriva ett riktigt bloggerska-inlägg! Bollen och jag kände oss lite rastlösa förut, så efter lunch kastade jag på mig lite smink, satte Bollen i bärsjalen och styrde kosan mot Mall of Scandinavia. Min gamla datorryggsäck har gått sönder, och jag fick lite födelsedagspengar som jag har tänkt lägga på något nytt datoremballage.
Har på mig en minkpäls (tror jag; expediten visste inte säkert) som jag köpte på second hand för flera år sedan för att den såg glammig och Old Hollywood ut. Nu har jag den för att den går om både mig och Bollen i bärsjalen. Här läckert matchad med fuskpärlor, ofixat hår och Haglöfs-rygga.
 
Förälskade mig först i en ryggsäcksvariant från Ceannis. Jag avskyr generellt att handla väskor och blev så lycklig när jag upptäckte att jag ÄLSKAR Ceannis stora, rejäla axelremsväskor i skinn och textil. När en gammal slits ut köper jag en ny bara och jag hittar alltid någon jag gillar. I alla fall. Jag hittade alltså ryggsäcken nedan fast i brunt, men sen gav jag mig själv ett mentalt slag i ansiktet och tänkte på hur tung en laptop är, hur smala de där axelremmarna är, och att hela grejen var att köpa nån slags sleeve bara så jag kan bära datorn i min vanliga väska eller ryggsäck och slippa ha två väskor bara för att jag har med mig datorn. Och så gick jag till Clas Ohlson istället.
Bild från Pinterest
 
På Clas Ohlson köpte jag en ful men praktisk laptopsleeve med dragkedja och lagom många extrafack, en massa fryspåsar eftersom vi lägger Bollens begagnade blöjor i såna och de går åt som glass på stranden, och en ny laddsladd till min iphone eftersom den gamla ser ut som nedan. Lyxade även med en kopp orimligt dyrt sockerkaffe från Starbucks, och Bollen flirtade skamlöst med baristorna och alla gäster inom synhåll.
Glappig och möjligen också brandfarlig.
 
Avslutar med orelaterad bild på Bollen under morgonpromenad. Typ första gången han ser lite glad ut när han åker vagn.
 
Till top